Theorie Centrum
Theorie Centrum

Hoe werkt het?

Je theorie-examen oefenen, hoe gaat dat?

Het theorie-examen voor je rijbewijs B, A of AM voorbereiden gaat erg makkelijk bij het ANWB Theorie Centrum: maak een account aan, kies het pakket dat bij je past en ga aan de slag:

Verschillende lespakketten

Of je nu leert voor je theorie-examen personenauto (B), motor (A) of bromfiets (AM), je kunt bij ANWB Theorie Centrum kiezen uit verschillende lespakketten. Je bepaalt zelf welke onderdelen je wilt oefenen en hoe lang je toegang wilt hebben tot de theorie.

Bepaal je pakket

Kies onder ‘Producten’ eerst de categorie waarin je wilt leren voor je theorie-examen: personenauto, motor of bromfiets. Vervolgens kies je het pakket dat het beste bij je past.

Heb je een pakket aangeschaft, dan kun je op elk tijdstip en vanaf elk device met internet inloggen en studeren voor je theorie-examen, tot je uren op zijn. Ben je dan nog niet zeker van jezelf? Dan kun je altijd meer studie-uren bijkopen.

Theorie goed leren

Een bestuurder die zich aan de regels houdt, weet in alle omstandigheden hoe hij moet handelen en zal daardoor minder snel betrokken zijn bij verkeersongevallen. Daarom is het noodzakelijk om de theorie van tevoren goed te kennen, en dat is weer de reden waarom je theorie-examen moet doen.

Optimaal aangepast aan theorie-examen CBR

De theorie bestaat uit 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft. Zo wordt visueel weergegeven wat de wetsteksten inhouden. Je ziet duidelijk wat er in het verkeer speelt en waar je op moet letten. Bovendien kun je de teksten die je bij het filmpje hoort, nog een keer op je gemak doorlezen. We presenteren de vragen in de proefexamens net zoals in de nieuwste CBR-examens, hierdoor kun je jezelf nog beter voorbereiden op het echte theorie-examen.

Dashboard

Ben je ingelogd, dan kun je via het dashboard in je persoonlijke account je voortgang bijhouden. Zo weet je precies hoe ver je bent met het leren van de theorie.

Leuk en gemakkelijk!

Theorie leren voor je rijexamen gaat gemakkelijker en is leuker bij de ANWB!

Kies het pakket dat bij je past:

Inloggen

Wachtwoord vergeten